+31 (0)485 57 39 09 info@brakels.nl

Stofferen is een echte ambacht, wat kennis en ervaring vereist. Een deskundig team van medewerkers en een werkplek voorzien van moderne apparatuur zorgen ervoor dat uw opdrachten vakkundig worden afgeleverd.

Brakels Stofferingen

In de jaren ’50 werd meubelstoffeerderij P. Brakels en Zn. bv. opgericht door de grootvader van de twee huidige eigenaren Louis en Richard Brakels. Het bedrijf werd vernoemd naar de toenmalige eigenaar. 

Zijn zoon Peter nam begin jaren ’70 het bedrijf over en een verhuizing vanuit Sambeek naar Boxmeer zorgde voor verdere groei van het bedrijf. In deze begin periode waren voornamelijk particulieren de klanten. 

In principe werd tegen geen enkele stoffeerklus nee gezegd. Of het nu een compleet bankstel, een oude fauteuil of een eethoek betrof, alle klussen werden snel en vakkundig ter hand genomen. 
Eind jaren ’90, kwam Louis in het bedrijf en kwam de focus steeds meer te liggen op projectmatig stoffeerwerk voor met name interieurbouwers. Ook gemeentes, ziekenhuizen en andere zorginstellingen gingen tot de vaste klantenkring behoren. Tot op de dag van vandaag wordt er met plezier en deskundigheid gewerkt voor al deze klanten. 

U bent van harte welkom om eens in ons bedrijf te komen kijken. Want waar de eerste en tweede generatie zich voor heeft ingezet, wordt door de derde generatie met liefde en plezier voortgezet.

U kunt bij ons terecht voor verschillende toepassingen van stofferingen:

Projectstoffering: Wij stofferen voor gerenommeerde interieurbouwers. Of het nu gaat om een nieuw project of om vernieuwing van bestaande gestoffeerde meubelen.

Wij zijn: “Van alle markten thuis”

 

Particulier stoffeerwerk: Wij stofferen uw favoriete stoel en bank weer als nieuw.
Dagelijks komen of bellen mensen ons met de vraag of hun fauteuil en bank opnieuw kan worden gestoffeerd. 
Ja dat kan!
Wij stofferen uw meubilair waar u zo op gesteld bent, weer als nieuw. 
Ook reparaties van diverse meubilair behoort tot onze service. Daarbij vervangen wij de oude vulling van de (doorgezakte) kussens en vullen deze opnieuw met koudschuim zodat u weer heerlijk en comfortabel zit. Graag luisteren wij naar uw wensen en geven wij u deskundig advies.
U bent van harte welkom in Boxmeer.

Tevens leveren wij voor iedereen meubelstoffen, skai, polyether, anti-slip etc.

DutchEnglishGerman