Sinds maart 2022 zijn we wegens veranderingen in ons bedrijf gestopt met particulier stoffeerwerk.

Brakels Stofferingen

In de jaren ’50 werd meubelstoffeerderij P. Brakels en Zn. bv. opgericht door de grootvader van de twee huidige eigenaren Louis en Richard Brakels. Het bedrijf werd vernoemd naar de toenmalige eigenaar. 

Zijn zoon Peter nam begin jaren ’70 het bedrijf over en een verhuizing vanuit Sambeek naar Boxmeer zorgde voor verdere groei van het bedrijf. In deze begin periode waren voornamelijk particulieren de klanten. 

In principe werd tegen geen enkele stoffeerklus nee gezegd. Of het nu een compleet bankstel, een oude fauteuil of een eethoek betrof, alle klussen werden snel en vakkundig ter hand genomen. 
Eind jaren ’90, kwam Louis in het bedrijf en kwam de focus steeds meer te liggen op projectmatig stoffeerwerk voor met name interieurbouwers. Ook gemeentes, ziekenhuizen en andere zorginstellingen gingen tot de vaste klantenkring behoren. 

Stofferen is een echt ambacht, wat kennis en ervaring vereist. Een deskundig team van medewerkers en een werkplek voorzien van moderne apparatuur zorgen ervoor dat uw opdrachten vakkundig worden afgeleverd.

Vanwege de toenemende vraag naar de akoestische oplossingen die door Brakels geproduceerd worden, is in 2023 besloten om de focus compleet op deze kant van het bedrijf te richten.

U kunt bij ons terecht voor verschillende toepassingen van stofferingen:

Projectstoffering: Wij stofferen voor gerenommeerde interieurbouwers. Of het nu gaat om een nieuw project of om vernieuwing van bestaande gestoffeerde meubelen.

Wij zijn: “Van alle markten thuis”

 

Particulier stoffeerwerk:  Sinds maart 2022 zijn we wegens veranderingen in ons bedrijf gestopt met particulier stoffeerwerk.