+31 (0)485 57 39 09 info@brakels.nl

Akoestische Plafondpanelen

Wij fabriceren drie verschillende Akoestische Plafondpanelen: AcoustiSol® Plafondpaneel, AcoustiKit® Plafondpaneel en Akoestische Bafflepanelen De Plafondpanelen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.

AcoustiSol®

Plafondpanelen

Acoustisol Plafondpanelen worden geleverd met een aluminium omlijsting. De panelen hebben een maximale maat van 2700 x 120mm (hxb), maar kunnen op elke gewenste maat kleiner gemaakt worden. Deze panelen kunnen gemonteerd worden aan verstelbare staalkabel hangers, maar ook zonder verlies van hoogte direct aan het bouwkundige plafond. Er is een ruime keuze in de kleur van de stof.

AcoustiKit®

Plafondpanelen

Acoustikit Plafondpanelen worden direct met kit aan het plafond vastgelijmd. Indien er gekozen moet worden voor zo min mogelijk hoogte verlies is dit een goede oplossing.
De maatvoering is 600 x 600mm / 20 en/of 40 mm dikte.
Het paneel wordt geleverd in een witte teint, ral 9010.

Akoestische

Bafflepanelen

De Panelen hangen aan het plafond door bevestiging middels staalkabeltjes en absorberen daar het overtollige geluid. Deze Baffles kunnen praktisch elke maat hebben en er is ook een grote keuze in stof-soorten en kleuren. Uiteraard kan ook hier een fotoprint worden toegepast.

DutchEnglishGerman