Akoestische Wandpanelen

Wij fabriceren drie verschillende Akoestische Wandpanelen: AcoustiStof® Wandpaneel, AcoustiSol® Wandpaneel en AcoustiFrame® Wandpaneel. De Akoestische Wandpanelen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en desgewenst met fotoprint. 

AcoustiStof®

Wandpanelen

Acoustistof Wandpanelen hebben geen omlijsting, de stof of fotoprint loopt door om de rand heen. De maatvoering is bijna oneindig. De panelen kunnen strak tegen elkaar aan worden gemonteerd, zodat er één groot akoestische oppervlakte ontstaat. Dit heeft als voordeel dat er naar wens op maat een akoestische oplossing geboden wordt.

AcoustiSol®

Wandpanelen

Acoustisol Wandpanelen worden geleverd met een aluminium omlijsting. De panelen hebben een maximale maat van 2700 x 1200mm, maar kunnen op elke gewenste maat kleiner gemaakt worden.

AcoustiFrame®

Wandpanelen

Deze panelen zijn bijna oneindig groot. De maximale lengte of breedte is namelijk 3000mm waarbij de andere lengte naar eigen wens kan worden bepaald. Het paneel wordt omkaderd door een aluminium frame. Het kan in twee diktes worden gemaakt, 25mm en 44mm dikte. Nadat het paneel is opgebouwd (meestal op locatie), wordt het zogenoemde disprodoek met een pees over het gehele akoestische kader getrokken. Het totale paneel bestaat dan uit één doek met fotoprint zonder naden! Het disprodoek wordt altijd voorzien van een zelf uit te kiezen fotoprint.