Akoestische Specials

AcoustiStof

ronde plafondpanelen

Deze plafondpanelen worden vaak door architecten gekozen vanwege het esthetische aspect. Deze panelen worden gemaakt om gezien te worden! Uiteraard is hiermee ook het akoestische probleem teruggebracht tot een wenselijk geluidsniveau.

AcoustiStof

scheidingswand

Deze fraaie oplossing kan op diverse manieren worden gemaakt en is zeer doeltreffend en decoratief in de ruimte. De maximale maat is 3000x1200mm. Tussen de akoestische panelen in kan ruimte worden gelaten, maar er kan ook voor een glazen afscheidingswand worden gekozen. De panelen kunnen worden afgewerkt met de stof MoVe, maar kunnen ook worden voorzien van een zelf gekozen fotoprint.

AcoustiStof

zeshoekpaneel

Dit is een heel decoratieve akoestische oplossing welke naar wens in kleur, grootte en vorm gekozen kan worden.

Bank

rond

Deze bank is niet alleen zeer comfortabel om op te ziten maar ook om rustig in te kunnen werken en te bellen. Daarnaast is het ook een prachtig item in uw kantoortuin of entreehal of waar u maar rustig wilt werken.

Bank

rond met dubbele hocker

Deze Hockers kunnen als zitplaats dienen, als tafel en uiteraard even met de voetjes omhoog.

AcoustiStof® verrijdbaar

paneel met whiteboard

Op dit paneel wordt op één zijde een white-board geplaatst. Hierdoor is dit paneel niet alleen akoestisch, maar ook zeer handig in gebruik tijdens vergaderingen en ander evenementen.

SkyLine

Dit prachtige design product is ontworpen door Richard Brakels. Naar aanleiding van een trip naar New York. Dit product combineert een hoge geluidsabsorptie met een grote vrijheid voor de diverse kleuren en hoogtes van de panelen. In principe is elke Sky Line door de klant zelf samen te stellen.

Telephone Booth

In deze Telephone Booth kunnen de medewerkers rustig hun telefoongesprek voeren zonder hinder voor anderen te zijn en zelf last te hebben van omgevingsgeluiden. De Telephone Booth is zeer makkelijk te monteren.

AcoustiStof Hangwand

Deze hangende panelen zijn voorzien van een fraaie print die door de klant zelf uit te kiezen is. Het paneel is vierzijdig omkaderd met een aluminium randprofiel. Het paneel wordt afgehangen met twee staalkabeltjes van twee millimeter dikte.