Brakels Stofferingen & Brakels Acoustic Solutions

Brakels Stofferingen en Brakels Acoustic Solutions. Twee aparte bedrijven en toch zijn we één! De één ontwikkelt diverse akoestische panelen en de ander stoffeert deze vakkundig! Zo zijn twee mooie ruimtes naast elkaar langzaam uitgegroeid tot één professionele en vernuftige fabriek met deskundig personeel bij Stofferingen en deskundig personeel bij Akoestiek.

Even voorstellen

Louis Brakels

Als jong kind was ik al te vinden bij mijn vader in de zaak. Deze passie is gebleven. In 1997 kwam ik in het bedrijf te werken. Ik begeleid u graag in al uw wensen en keuzes van het stoffeer werk.

Wij stofferen wat u gestoffeerd wilt hebben. Dat doen wij met verworven vakkundigheid en met de moderne technieken en ideeën van nu.
Wij stofferen voor de interieurbouwers en projectontwikkelaars en komen hierbij terecht in de Horeca, Gezondheidscentra, Overheidsgebouwen, maar ook voor recreatieve doeleinden.

Houdt u van klassiek, modern of retro, wij zijn van alle markten thuis.
Er is niets wat wij niet kunnen stofferen!

Brakels Stofferingen
“Van alle markten thuis!”

Richard Brakels

Ook ik was als jong kind te vinden in de zaak van mijn vader. Echter had ik nog wat tijd nodig die me heeft gebracht tot waar ik nu ben. De wereld van de akoestiek heeft me geraakt. En daarom zeg ik altijd, en dat vind ik nog ook, dat ik de meest geweldige baan heb die er is.

Elke dag opnieuw ben ik enthousiast over onze mooie akoestisch producten waarmee ik dagelijks mensen blij maak door voor hen een prettige geluidsomgeving te creëren. Heeft u een akoestisch probleem, heeft u problemen met galm of verstaanbaarheid, op uw kantoor, in bel-centra, kantoortuinen, gezondheidscentra, overheidsinstellingen en horeca, of welke ruimte dan ook, ik kom graag bij u langs voor een specialistisch advies op maat.

Mijn kracht zit hem in het meedenken met de klant en onze producten zijn divers en flexibel zodat wij praktisch aan alle verwachtingen kunnen voldoen.

Brakels Acoustic Solutions
“Wij verstaan elkaar!”

DutchEnglishGerman