AcoustiStof® Bureaupanelen bekleed met stof MoVe in 2 kleuren per paneel. (3 kleuren in totaal)

Omschrijving probleem:

In deze ruimte (afd. Werk & Inkomen van de gemeente Cuijk) worden veel persoonlijke gesprekken gevoerd met cliënten die komen voor een uitkering en of andere hulp. Privacy is zodoende van groot belang, vandaar dat in deze open kantoortuin gekozen is voor spreekplekken met tweezijdig optimale geluidsabsorptie. Het doorkijk luik die gemaakt zijn in de panelen hebben een esthetische functie maar zeker ook een functionele functie. Medewerkers kunnen hun buurman wat vragen zonder van hun stoel af te hoeven als zij zelf cliënten aan hun bureau hebben zitten.Dit project is door ons gerealiseerd in samenwerking met Van den Boom Interieurbouw te Cuijk. (contactpersoon Karel van den Boom)

Paneelmaten:

Er is gekozen voor een viertal opstellingen met telkens 2 kleuren per paneel. Paneelmaten zijn 2400x1200x120mm en 1600x1200x120mm.

Wijze van bevestiging:

Panelen zijn gekoppeld middels haken aan een stalen koker. Dit voor de stabiliteit en voor de doorvoer van elektra en data bekabeling. De panelen zijn geplaatst op een plint van 80mm hoog.