Door de Corona-crisis zijn onze klanten ons gaan benaderen met de vraag naar schermen die een werkplek Corona-veilig kunnen maken. Als basis voor dergelijke schermen gebruiken we hetzelfde hout als voor onze standaard AcoustiStof® panelen, n.l. berken multiplex. Hiermee kunnen we relatief grote maten realiseren en weten we uit ervaring dat dit hout zeer stabiel en maatvast is. Er wordt in de binnenzijde van een frame een groef gefreesd waarin een plexiglas plaat wordt bevestigd. Zowel het hout als het plexiglas kan eenvoudig worden gereinigd. Er zijn een drietal varianten mogelijk.

Bij de eerste variant is het multiplex kader geplaatst op een HighFeet van 600 mm hoog. Onder de HighFeet kan zowel een normale stelvoet maar ook een wiel zodat het scherm eenvoudig te verplaatsen is.

Bij de tweede variant is het multiplex kader groter waardoor het geplaatst wordt op een LowFeet (kan met stelvoet of met een verrijdbaar wieltje) Het plexiglas loopt in deze variant dus bijna tot aan de vloer. Maximale hoogte is 2000 mm.

Bij de derde variant is het multiplex kader gelijk aan de tweede variant maar is het plexiglas kleiner waardoor de onderste strook van het scherm geheel open is. In dit deel is het mogelijk om een akoestisch paneel te plaatsen. Dit kan zowel met een fraaie afbeelding als in een effen stof.

Voor alle varianten geldt dat deze zeer eenvoudig zijn om te bouwen naar volledig akoestische schermen. Vraag naar de mogelijkheden!

Coronascherm met bovenzijde plexiglas en onderzijde volledig open
Coronascherm met bovenzijde plexiglas en onderzijde AcoustiStof® paneel met print
Coronascherm met bovenzijde plexiglas en onderzijde AcoustiStof® paneel
Coronascherm met bovenzijde plexiglas en onderzijde AcoustiStof® paneel
Randdetail berken multiplex en stof MoVe
Hoekdetail berken multiplex
Coronascherm op HighFeet RAL 9010
Coronascherm op HighFeet noir 200
Coronascherm op HighFeet noir 200
DutchEnglishGerman