• Missie En Visie

Brakels Stofferingen

In de jaren '50 werd meubelstoffeerderij P. Brakels en Zn. bv. opgericht door de grootvader van de twee huidige eigenaren Louis en Richard Brakels. Het bedrijf werd vernoemd naar de toenmalige eigenaar.
Zijn zoon Peter nam begin jaren '70 het bedrijf over en een verhuizing vanuit Sambeek naar Boxmeer zorgde voor verdere groei van het bedrijf. In deze begin periode waren voornamelijk particulieren de klanten.
In principe werd tegen geen enkele stoffeerklus nee gezegd. Of het nu een compleet bankstel, een oude fauteuil of een eethoek betrof, alle klussen werden snel en vakkundig ter hand genomen.
Eind jaren '90, kwam Louis in het bedrijf en kwam de focus steeds meer te liggen op projectmatig stoffeerwerk voor met name interieurbouwers. Ook gemeentes, ziekenhuizen en andere zorginstellingen gingen tot de vaste klantenkring behoren. Tot op de dag van vandaag wordt er met plezier en deskundigheid gewerkt voor al deze klanten.
U bent van harte welkom om eens in ons bedrijf te komen kijken. Want waar de eerste en tweede generatie zich voor heeft ingezet, wordt door de derde generatie met liefde en plezier voortgezet.